home » info
Het portaal zijn van alle handelszaken, ontspanningsmogelijkheden, culturele activiteiten en evenementen die Open zijn op Zondag.
De zondagopening is economisch en sociaal belangrijk. Het schept banen en geeft anderen de mogelijkheid om te genieten van de vrijheid en hun vrijetijd.
Zowel in toeristische centra als in landelijke of stedelijke gebieden is het aanbod verbazend groot. De zondag leeft !!!
ZondagOpen is een doordacht concept voor een breed publiek. Verbaas uzelf in de diversiteit van locaties die op Zondag Open zijn.
Opname in www.ZondagOpen.be is volledig GRATIS. Voor iedere locatie kan een zeer uitgebreide steekkaart worden ingevuld.
Gegevens als adres en openingsuren kunnen aangevuld worden met een beschrijving, foto's en zelfs een doorbladerbare catalogus.
Allemaal volledig gratis. Ook evenementen, speciale openingsuren en jaarlijks verlof kunnen worden ingegeven.
Een rechtstreekse link naar je website en een contactformulier zijn tevens gratis. Alle gegevens zijn bovendien beveiligd tegen 'phishing'.
Ben je al opgenomen maar heb je nog geen toegang tot je steekkaart? Geen probleem, zo lang een locatie nog niet bewerkt is door de eigenaar hiervan kan hiervoor gratis toegang gevraagd worden door een eenvoudige muisklik op "Is dit uw handelszaak?"
Na verificatie van uw gegevens krijg je toegang en kan je de website ten volle benutten.
Er is maar één ZondagOpen portaal dat breed en diep gaat over alle sectoren heen. Ook door de passende en aanverwante domeinnamen www.ZondagOpen.be, www.Zondag-Open.be, www.OpenOpZondag.be, www.Open-Op-Zondag.be, www.24uur.be, www.Nachtwinkel.be, e.d. scoren onze pagina's zeer goed in de andere zoekmachines.
En indien wij goed scoren, dan valt ook uw locatie extra op!
Adverteerders zijn uiteraard welkom. Hiervoor worden binnenkort creatieve formules aangeboden.
Als U denkt dat de meer dan 3500 reeds opgenomen bedrijven uw potentiele klanten zijn, dan bent U een potentiële adverteerder voor www.ZondagOpen.be.
Wilt U als lokatie nog meer in de picture lopen dan helpen wij U daar graag mee.
Gaandeweg zal www.ZondagOpen.be uitgroeien tot het portaal van de vrije tijd. Wij zullen het niet nalaten om ook nieuws en een evenementenkalender te brengen.
Deelnemers kunnen zelf hun nieuws plaatsen en hun evenementen bekend maken. Opendeurdagen kunnen worden aangekondigd en achteraf als videoreportage bekeken worden.
www.ZondagOpen.be is eigendom van Passe Partout. www.passe-partout.be.
Technisch wordt ZondagOpen ondersteund door HostYou BVBA. Alle rechten op gegevens en beeldmateriaal zijn voorbehouden aan Columbus Management BVBA.
Het logo is beschermd door een BeNeLux merk. Iedere inbreuk of onrechtmatig gebruik van het merk en het beeld zal vervolgd worden.
Uw adres, website en e-mail gegevens worden zodanig bewerkt en voorgesteld dat misbruik door derden uitgesloten wordt.
Als U echter niet meer wenst opgenomen te worden in www.ZondagOpen.be kan U zich gewoon uitschrijven.
De opgenomen adressen zijn afkomstig uit publicatie van de individuele eigenaars. Er werden geen adressen in bulk aangekocht. Alle adressen zijn manueel nagekeken.
Het gebruiksrecht van het logo en het bijhorende webadres www.ZondagOpen.be worden onder speciale voorwaarden door ons extra aangemoedigd.
Er is tevens de mogelijkheid om een subdomein en een emailadres te bekomen op www.ZondagOpen.be.
Wij garanderen dat een uitgekiende marketing en merchandising u zal helpen om samen met ons de boodschap uit te dragen.
Nog nooit kreeg u zo veel terug voor zo weinig inspanning, en dat volledig gratis. Samen werken we aan de ultieme Win-Win situatie.
Wij streven naar optimale zoekresultaten en staan open voor samenwerking met alle media.